Kouluvierailuja tarjolla

Suomen Kristillinen Rauhanliike tarjoaa rauhankasvatusta edistÀviÀ ja rasismia vÀhentÀviÀ maksuttomia kouluvierailuja EtelÀ- ja Keski-Suomen ja Joensuun seudun kouluihin. Vierailu voi kestÀÀ yhdestÀ oppitunnista koko pÀivÀÀn. Vierailun sisÀltö riippuu ajasta ja paikasta (eri kouluttajillamme on erilaiset aikataulut ja ohjelmasisÀllöt), mutta yhdistÀvÀnÀ tekijÀnÀ on globaalikasvatus ja pyrkimys vÀhentÀÀ maailmasta vÀkivaltaa. Tarjolla on myös musiikkia. Vierailumme sopivat esimerkiksi uskonnon, elÀmÀnkatsomuksen, historian tai yhteiskuntaopin tunneille, niin peruskouluun kuin lukioihinkin.

LisÀtietoja:

SKR:n puheenjohtaja
Jussi Ojala
050 3526536
jussi.ojala@kua.fi

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.