Sivarisukkakeräys 2018

Suomen Kristillinen Rauhanliike on tänä vuonna saanut adoptoitavakseen ja järjestettäväkseen Sivarisukkakeräys-konseptin, joka on viimeksi toteutettu vuonna 2016 yksityishenkilön toimesta.

Sivarisukkakeräyksessä halukkaat käsityöläiset valmistavat sukkia ja muita lämmittäviä neuleita Suomen kristilliselle rauhanliikkeelle, joka toimittaa neulokset joulukuussa 2018 Sivarikeskukselle jaettavaksi erän 11/2018 sivareille. Jos neuloksia tulee enemmän, jatketaan jakoa tammikuussa 2019. Tavoitteena on siis kerätä vähintään 140 paria sukkia, jotta vähintään kaikille joulukuun erän sivareille löytyy oma paketti. Lapinjärvellä sijaitseva Siviilipalveluskeskus täyttää tänä vuonna 30 vuotta. Keräyksemme on siten syntymäpäivälahja niin keskukselle kuin velvollisillekin.

Lämmittävien villasukkien tarkoituksena on tuoda iloa siviilipalvelusvelvollisille niin koulutusjaksolla kuin työpalvelun aikanakin. Ilon, lämmön ja hyvinvoinnin tuottaminen on rauhantyötämme ruohonjuuritasolla. Olemme halukkaita myös ilmaisemaan kannustuksemme siviilipalvelusvelvollisille heidän arvovalinnoissaan.

Ohjeet käsityöntekijöille:

– valmista sukat itse hyvälaatuisesta sukkalangasta
– eniten tarvitsemme sukkia koossa 42-43, mutta toivomme lisäksi joitain sukkia myös kokohaarun 40-47 molemmista ääripäistä
– Facebookin ryhmässä Sivarisukkakeräys 2018 voi jakaa kokemuksia muiden käsityöläisten kanssa sekä kysellä vinkkejä ja mielellään myös laittaa kuvia valmistuneista sukista
– lisää sukkiin pieni tervehdyslappu sukkia vastaanottavalle sivarille (laita nimesi, jos haluat, mutta se ei ole pakollista)
– toimita sukat 15.4 lähtien ja viimeistään 6.12.2018 keräysosoitteeseen

Keräysosoite:

Sivarisukkakeräys
Timo Virtala
Porlammintie 252
07810 Ingermaninkylä

Lisätiedot ja kysymykset:
timo.j.virtala@gmail.com
045 784 05574