Rauhanpalkinnon luovutus Hende Niemiselle

Graffititaiteilija Pete ‘Hende’ Nieminen otti tĂ€nÀÀn Vantaalla vastaan Suomen Kristillisen Rauhanliikkeen vuoden 2019 rauhanpalkinnon. Palkinto myönnettiin rohkeasta ja heittĂ€ytyvĂ€stĂ€ työstĂ€ oikeudenmukaisemman maailman puolesta. Kunniakirjassaan SKR korostaa Niemisen poikkeuksellista kykyĂ€ rakentaa siltoja sinne missĂ€ niitĂ€ tarvitaan ja kaataa raja-aitoja sieltĂ€ mistĂ€ muut eivĂ€t ole edes yrittĂ€neet.

Palkinnonluovutustilaisuus oli lÀmminhenkinen, Nieminen muisteli puheenvuorossaan nuorisotyötÀÀn. LÀsnÀ oli Nieminen perheineen, SKR:n edustus ja Vantaan seurakunnat, jotka tarjosivat juhlapÀivÀn kunniaksi kakkukahvit.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.