Rauhanpalkinnon luovutus Hende Niemiselle

Graffititaiteilija Pete ‘Hende’ Nieminen otti tänään Vantaalla vastaan Suomen Kristillisen Rauhanliikkeen vuoden 2019 rauhanpalkinnon. Palkinto myönnettiin rohkeasta ja heittäytyvästä työstä oikeudenmukaisemman maailman puolesta. Kunniakirjassaan SKR korostaa Niemisen poikkeuksellista kykyä rakentaa siltoja sinne missä niitä tarvitaan ja kaataa raja-aitoja sieltä mistä muut eivät ole edes yrittäneet.

Palkinnonluovutustilaisuus oli lämminhenkinen, Nieminen muisteli puheenvuorossaan nuorisotyötään. Läsnä oli Nieminen perheineen, SKR:n edustus ja Vantaan seurakunnat, jotka tarjosivat juhlapäivän kunniaksi kakkukahvit.

Leave a comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.