Ekumeeninen kasvatus – Mitä opimme toisiltamme?


Kuva (cc): Chaval Brasil.

Teoksen julkistamistilaisuus keskiviikkona 28.4.2010 klo 14.00–16.30 Suomen Lähetysseurassa, Tähtitorninkatu 18, Helsinki.

Antti Laineen ja Mirkka Torpan toimittama julkaisu on ensimmäinen ekumeenista kasvatusta suomalaisesta näkökulmasta lähestyvä teos. Artikkelikokoelma käsittelee ekumeenista kasvua kodeissa, kouluissa, seurakunnissa ja kristittyjen yhteisessä toiminnassa.

Ekumeenisen kasvatuksen merkitystä ja sisältöä pohtivat paneelikeskustelussa hiippakuntasihteeri Irja Askola (lut.), kansainvälisen työn sihteeri Laura Hytti (lut.), johtaja Riitta Laukama (kat.), kasvatusasian koordinaattori Sirpa Okulov (ort.) ja pastori Soile Salorinne (met.).

Ilmoittautumiset 23.4.2010 mennessä: sirpa-maija.vuorinen@ekumenia.fi

Sydämellisesti tervetuloa!

Suomen Ekumeeninen Neuvosto ja Suomen Lähetysseura

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.