Changemakereiden esittäytyminen & SKR:n vuosikokous 15.5.

Lämpimästi tervetuloa Changemaker -järjestön esittäytymistilaisuuteen tiistaina 15.5.2012 klo 17 – 19 Rauhanasemalle, osoitteeseen Veturitori 3, Helsinki. Changemaker on Kirkon Ulkomaanavun nuorisoverkosto, ja sille myönnettiin Suomen Kristillisen Rauhanliikkeen vuoden 2012 rauhanpalkinto aktiivisesta ja innostavasta rauhantyöstä. Seminaarin jälkeen pidetään SKR:n vuosikokous. Tarjolla on virvokkeita ja pientä purtavaa. Vapaa pääsy.

Changemakereiden viime viikolla aloitettuun Rauhantekijä -kampanjaan voit tutustua lähemmin osoitteessa www.changemaker.fi/rauhantekija.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.