Seminaari kouluväkivallan vähentämisestä ti 14.5. Helsingissä

Yhdistyksen SEMINAARI ja VUOSIKOKOUS pidetään tiistaina 14.5.2013 klo 17.00-19.00 Helsingissä Rauhanasemalla, Itä-Pasilan Veturitorilla. Kokouksessa käsitellään vuosikokouksen sääntömääräiset asiat. Hallitus esittää, että vuoden 2013-2014 jäsenmaksu olisi 20 euroa henkilöjäseneltä ja 100 euroa yhteisöjäseneltä. Jäsenmaksun voi maksaa tilille 800012-1660371 käyttäen viitenumeroa 20006. Kokouksen avauksena pidetään erittäin ajankohtainen seminaari ja keskustelutilaisuus, jossa Suomen Kristillisen Rauhanliikkeen vuoden 2013 Rauhanpalkinnon saanut opettaja Kirsi Nurkkala ja Porlammin lukion edustajat kertovat kouluväkivaltaa ja -kiusausta vähentävästä toiminnastaan.

Tarjolla on virvokkeita ja pientä purtavaa.

Ystävällisin terveisin hallitus, eli Risto Pontela, Timo Virtala, Sanna Johansson, Matti Turunen, Heidi Rautionmaa ja Jussi Ojala.

Kuva: (cc) NazareneMissionsInternational.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.