YK-päivän jumalanpalvelus

7189023733_0edf3c09b4_z

Aika: Perjantaina 24.10. klo 10.00.
Paikka: Helsingin tuomiokirkko (kahvitilaisuus kryptassa välittömästi messun jälkeen)
Vapaa pääsy.

Kansainvälisen YK:n päivän kunniaksi järjestettävä ekumeeninen & monikielinen rauhanmessu toimitetaan sanajumalanpalveluksena Helsingin tuomiokirkossa klo 10. Liturgiasta vastaavat Hannu Varkki ja Matti Poutiainen. Puheen pitää kansanedustaja Pekka Haavisto.

Messun jälkeen on messuun osallistuneille avoin kahvitarjoilu ja keskustelutilaisuus. Puhujana mm. YK-liiton puheenjohtaja, kansanedustaja Ilkka Kantola sekä Suomen Kristillisen Rauhanliikkeen puheenjohtaja Jussi Ojala. Lisäksi musiikkia Matti Turusen ja Lähde-kuoron johdolla. Tilaisuuden juontaa YK-liiton tiedottaja Eeva Reittilä.

Järjestäjinä Helsingin Tuomiokirkkoseurakunta, Suomen YK-liitto ja Suomen Kristillinen Rauhanliike.

Kuva: Kwong Yee Cheng.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.