Voittaako demokratia arabimaissa?


Kartta: Wikipedia

Kesustelutilaisuus HelsingissĂ€ tiistaina 29.03.2011 klo 16.30 – 18.30.

Tunisiasta alkanut kansannousu jatkuu ja laajenee. Tunisiassa ja EgyptissÀ mielenosoitukset johtivat yksinvaltaisten presidenttien eroon ja hallitusvaihdoksiin. Libyan johtaja yrittÀÀ keinoja kaihtamatta pysyÀ vallassa. Bahrainissa, JemenissÀ, Jordaniassa ja Syyriassa on myös liikehditty.

Arabimaiden kansannousuista, niiden syistÀ sekÀ erityisesti maiden tulevaisuuden nÀkymistÀ keskustelemassa toimittaja Liisa Liimatainen, professori Tuomo Melasuo ja kansanedustaja Erkki Tuomioja. Vapaa sisÀÀnpÀÀsy, tervetuloa!

Paikka: Kirjasto 10, Elielinaukio 2 G
JÀrjestÀjÀ: maailma.net

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.