SKR:n rauhanpalkinto 2012

Suomen Kristillinen Rauhanliike jakaa vuosittain rauhanpalkinnon, jolla kiitetään tiettyä henkilöä tai yhteisöä tehdystä rauhantyöstä ja kannustetaan jatkamaan väkivallattomamman yhteiskunnan rakentamisessa. Palkinnonsaaja julkaistaan kirkkojen kansainvälisenä rauhanpäivänä 1.1.

Otamme mielellämme vastaan ehdotuksia palkinnonsaajaksi. Palkinnonsaaja voi olla yksityinen henkilö tai yhteisö, Suomessa tai ulkomailla. Lähetä ehdotuksesi sähköpostilla osoitteeseen info@kristillinenrauhanliike.fi, kiitos!

Kuvassa YK -päivän (24.10.) kunniaksi YK:n turvallisuusneuvoston salin eli niin sanotun Norjalaisen huoneen seinää koristava Per Krogh‘in maalaus, joka kuvaa feenixlintua symboloiden siten toisesta maailmansodasta toipuvaa maailmaa. Kuvaa klikkaamalla pääset näkemään siitä suuremman version.

Leave a comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.