Ehdota rauhanpalkinnon saajaa

Arvoisat lukijat,

Taas on se aika vuodesta kun Suomen Kristillisen Rauhanliikkeen hallituksessa mietitään, kuka henkilö tai mikä järjestö tai taho on ansainnut vuoden 2013 rauhanpalkinnon. Palkinnonsaaja julkaistaan ensi vuoden ensimmäisenä päivänä. Voit auttaa meitä tässä työssä ehdottamalla rauhanpalkinnon saajaa kommentoimalla tähän viestiin tai lähettämällä ehdotuksesti Fb-sivullemme tai sähköpostitse osoitteeseen info@kristillinenrauhanliike.fi. Palkinnolla haluamme rohkaista hyvää rauhantyötä tai kansainvälisyyskasvatusta aloittanutta henkilöä/tahoa jatkamaan toimijaan. SKR:n rauhanpalkinto on jaettu vuodesta 1982 lähtien. Aiempia palkinnonsaajia ovat mm. Martti Ahtisaari, Mikko Kuustonen, Munib A. Younan, Harri Holkeri, Helena Kekkonen ja Mahdi Abdile. Kenen vuoro on ensi vuonna?

Kuva (cc): Moyan_Brenn

3 comments

  1. Ehdotus rauhanpalkinnon saajaksi: Erkki Tuomioja

  2. Simon Elo on varmasti yksi ammistetuirvosta persuista ei-perussuomalaisten mieleste4. On eritte4in asiallinen ja kohtelias silloinkin, kun antaa kovaakin kritiikkie4. Elo jos kuka voi tuoda persuille lise4e4 kannattajia!Toivottavasti se4ilytte4e4 hyve4n tyylinse4 myf6s jatkossa, niin tulevaisuus lupaa hyve4e4!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.