Kouluvierailuja tarjolla

Suomen Kristillinen Rauhanliike tarjoaa rauhankasvatusta edistäviä ja rasismia vähentäviä maksuttomia kouluvierailuja Etelä- ja Keski-Suomen ja Joensuun seudun kouluihin. Vierailu voi kestää yhdestä oppitunnista koko päivään. Vierailun sisältö riippuu ajasta ja paikasta (eri kouluttajillamme on erilaiset aikataulut ja ohjelmasisällöt), mutta yhdistävänä tekijänä on globaalikasvatus ja pyrkimys vähentää maailmasta väkivaltaa. Tarjolla on myös musiikkia. Vierailumme sopivat esimerkiksi uskonnon, elämänkatsomuksen, historian tai yhteiskuntaopin tunneille, niin peruskouluun kuin lukioihinkin.

Lisätietoja:

SKR:n puheenjohtaja
Jussi Ojala
050 3526536
jussi.ojala@kua.fi

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.