Rauhanpalkinnon luovutus Riku Rantalalle ja Tuomas Milonoffille to 7.4.

Suomen Kristillisen Rauhanliikkeen vuoden 2016 rauhanpalkinto luovutetaan Madventures ja Docventures -sarjojen tekijöille ja Startup Refugees-projektin aloittaneille Riku Rantalalle ja Tuomas Milonoffille torstaina 7.4.2016 klo 16.30 Kirkon ulkomaanavun tiloissa osoitteessa EtelÀranta 8, Helsinki.

Palkinnonluovutuksen jÀlkeen Rikun ja Tuomaksen tunnelmia kyselee Loviisan Rauhanfoorumin pÀÀsihteeri Timo Virtala. Saamme tietÀÀ muun muassa mikÀ sai miehet aikoinaan kiinnostumaan reppumatkailusta, mistÀ he ammentavat rohkeutensa ja uteliaisuutensa, ja miten Startup Refugees -hanke on lÀhtenyt kÀyntiin. Myös yleisökysymykset mahdollisia. Ilmainen sisÀÀnpÀÀsy, tervetuloa!

Tilaisuutta edeltÀÀ Suomen Kristillisen Rauhanliikkeen vuosikokous klo 15.00, sekÀ yleisölle avoin klo 16.00 alkava elokuvaesitys, jossa nÀytetÀÀn Yann Arthus-Bertrandin ohjaamaa Human-elokuvaa.

Palkinnon myöntÀmisuutinen löytyy tÀÀltÀ.

Riku
TÀssÀ Riku Rantala, ylÀkuvassa Tuomas Milonoff. KuvalÀhde.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.