Rauhanpalkinnon luovutus Riku Rantalalle ja Tuomas Milonoffille to 7.4.

Suomen Kristillisen Rauhanliikkeen vuoden 2016 rauhanpalkinto luovutetaan Madventures ja Docventures -sarjojen tekijöille ja Startup Refugees-projektin aloittaneille Riku Rantalalle ja Tuomas Milonoffille torstaina 7.4.2016 klo 16.30 Kirkon ulkomaanavun tiloissa osoitteessa Eteläranta 8, Helsinki.

Palkinnonluovutuksen jälkeen Rikun ja Tuomaksen tunnelmia kyselee Loviisan Rauhanfoorumin pääsihteeri Timo Virtala. Saamme tietää muun muassa mikä sai miehet aikoinaan kiinnostumaan reppumatkailusta, mistä he ammentavat rohkeutensa ja uteliaisuutensa, ja miten Startup Refugees -hanke on lähtenyt käyntiin. Myös yleisökysymykset mahdollisia. Ilmainen sisäänpääsy, tervetuloa!

Tilaisuutta edeltää Suomen Kristillisen Rauhanliikkeen vuosikokous klo 15.00, sekä yleisölle avoin klo 16.00 alkava elokuvaesitys, jossa näytetään Yann Arthus-Bertrandin ohjaamaa Human-elokuvaa.

Palkinnon myöntämisuutinen löytyy täältä.

Riku
Tässä Riku Rantala, yläkuvassa Tuomas Milonoff. Kuvalähde.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.