Ahtisaaren muistolle

Martti Ahtisaari

Suomen kristillinen rauhanliike (SKR) otti surullisena vastaan uutisen Presidentti Martti Ahtisaaren kuolemasta. Ahtisaari muistetaan ainutlaatuisesta panoksestaan rauhan edistÀmisessÀ. Nobelin rauhanpalkinto vuonna 2008 kertoo korkeimmasta mahdollisesta kansainvÀlisestÀ arvostuksesta, jota Presidentti Ahtisaari nautti rauhantyössÀ.

SKR luovutti Ahtisaarelle oman, vuosittain jaettavan rauhanpalkintonsa vuonna 1991. Jo tÀllöin Martti Ahtisaari oli meritoitunut kansainvÀlisellÀ urallaan. HÀnen kiinnostuksensa rauhantyöhön ja hÀnen ainutlaatuiset henkilökohtaiset ja diplomaattiset taitonsa rauhanvÀlityksessÀ olivat selviöitÀ jo yli kolme vuosikymmentÀ sitten. Kristillinen rauhanliike on kiitollinen presidentti Ahtisaarelta saamistaan opeista ja inspiraatioista rauhan edistÀmisessÀ.

Published
Categorized as Skr

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.