Ehdota vuoden 2010 rauhanpalkinnon saajaa!

332373862_7625bbb755
Photo by Dean Phorbes (cc).

Suomen kristillinen rauhanliike julistaa rauhanpalkintonsa saajan ensi vuoden tammikuun ensimmÀisenÀ pÀivÀnÀ. Kuka tai mikÀ taho on mielestÀsi kuluvan vuoden aikana toiminut esimerkillisesti rauhan puolesta ja vÀkivaltaa vastaan? Rauhanpalkinnon saaja voi olla yhteisö tai yksilö, Suomessa tai ulkomailla. Voit ehdottaa palkinnoksi sopivaa henkilöÀ tai jÀrjestöÀ tÀmÀn kirjoituksen kommenttikentÀssÀ tai lÀhettÀmÀllÀ ehdotuksesi sÀhköpostitse osoitteeseen info@kristillinenrauhanliike.fi.

1 comment

  1. HyviÀ ehdokkaita ovat ainakin presidentti Evo Morales ja Johan Galtung. Kumpikaan ei ole saanut rauhan Nobelia, vaikka molemmat olisivat sen ansainneet.

    Evo Morales on luonut Boliviaan demokratian ja vakauden, parantanut koulutustasoa, intiaanivÀestön asemaa ja terveydenhuoltoa.

    Johan Galtung on tieteellisen rauhantutkimuksen perustaja. HÀn alkaa olla vanha mies, ja hÀnen elÀmÀntyönsÀ palkitseminen alkaa olla jo ajankohtaista. HÀnen soveltuvuutensa rauhanpalkinnon saajaksi ei ole ainakaan millÀÀn tavalla kyseenalaista.

    JR

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.