Kun vanhat keinot loppuvat, mistä löytyy uusia keinoja rauhaan?

merca_minaret_moonrise.jpg
Kuu nousemassa minareetin takana Mercassa, Somaliassa. Kuva: Tahir Turk, käyttöoikeus cc-by-sa.

Kirkon Ulkomaanavun avustustyöntekijä Mahdi Abdile ja kansanedustaja Pekka Haavisto ovat palanneet Afrikan sarven alueelta. He kertovat Somalian vaikeutuneesta tilanteesta mutta myös uudenlaisista rauhanpyrkimyksistä alueella tiedotus- ja palkinnonluovutustilaisuudessa perjantaina 13.2.2009 klo 11.00, osoitteessa Satamakatu 11, 7. krs., Kirkkohallituksen juhlasali Helsingin Katajanokalla.

Avustustyöntekijä Mahdi Abdile palkittiin vuoden alussa kristillisellä rauhanpalkinnolla, jonka hän kentältä juuri palanneena ottaa vastaan samassa tilaisuudessa.

Mahdi Abdile toimii Kirkon Ulkomaanavun asiantuntijana Somaliassa ja Pekka Haavisto kansanedustajan työnsä ohessa ulkoministeri Alexander Stubbin erityisedustajana Afrikan alueen kriiseissä. Hän on myös Kirkon ulkomaanavun hallituksen jäsen.

Tervetuloa!

Antti Pentikäinen
Kirkon ulkomaanavun johtaja

Risto Pontela
Suomen kristillisen rauhanliikkeen puheenjohtaja

Lisätietoja: Kirkon Ulkomaanapu (KUA), johtaja Antti Pentikäinen puh. +358 40 531 3514; Suomen Kristillinen Rauhanliike (SKR), puheenjohtaja Risto Pontela puh. +358 40 557 3592; FM Mahdi Abdile, mahdi.abdile@kirkonulkomaanapu.fi, +358 50 442 3292; Kansanedustaja Pekka Haavisto, haavisto@fin.la, +358 50 512 1829.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.