Tervetuloa vuosikokoukseen ja seminaariin ma 28.4.2008

Suomen kristillisen rauhanliikkeen vuosikokous ja seminaari pidetÀÀn maanantaina 28.4.2008 klo 18.00 Helsingin Rauhanasemalla osoitteessa Veturitori 3. Kaikki asiasta kiinnostuneet ovat lÀmpimÀsti tervetulleita.

Seminaarissa on aiheena SKR:n vuoden 2008 Rauhanpalkinnon saaneen Suomen ekumeenisen neuvoston (SEN) Kirkko turvapaikkana -vihkosen aiheuttamat ilot ja paineet SEN:n toimistossa. SEN:in pÀÀsihteeri isÀ Heikki Huttunen kÀyttÀÀ puheenvuoron.

Toisena alustuksen pitÀjÀnÀ on Sudanin konfliktin ratkaisumalleista vÀitöskirjaa Helsingin yliopistossa tekevÀ sudanilainen Kuel Jok. Sudan on keskeisenÀ aiheena SKR:n vastuulla ensimmÀistÀ kertaa ensi kesÀnÀ olevassa Loviisan rauhanfoorumissa.

LisÀksi voimme keskustella SEN:n ja SKR:n yhteisestÀ rauhankasvatusprojektista. Mukana tulee olemaan ainakin SEN:n kasvatusasioiden jaoston puheenjohtaja Arto Kallioniemi. Myös muita SEN:n edustajia on kutsuttu mukaan.

Aloitamme seminaarin ja vuosikokouksen kahvin, teen ja pienen suolaisen tarjoilun merkeissÀ klo 18.00. Seminaari alkanee n. klo 18.30. Jotta osaisimme varata sopivasti tarjottavaa, pyydÀmme klo 18 paikalle tulevia kertomaan osallistumisestaan etukÀteen allekirjoittaneelle.

Terveisin ja tapaamistoivein!

Risto Pontela

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.