SKR:n rauhanpalkinto 2012

Suomen Kristillinen Rauhanliike jakaa vuosittain rauhanpalkinnon, jolla kiitetÀÀn tiettyÀ henkilöÀ tai yhteisöÀ tehdystÀ rauhantyöstÀ ja kannustetaan jatkamaan vÀkivallattomamman yhteiskunnan rakentamisessa. Palkinnonsaaja julkaistaan kirkkojen kansainvÀlisenÀ rauhanpÀivÀnÀ 1.1.

Otamme mielellÀmme vastaan ehdotuksia palkinnonsaajaksi. Palkinnonsaaja voi olla yksityinen henkilö tai yhteisö, Suomessa tai ulkomailla. LÀhetÀ ehdotuksesi sÀhköpostilla osoitteeseen info@kristillinenrauhanliike.fi, kiitos!

Kuvassa YK -pĂ€ivĂ€n (24.10.) kunniaksi YK:n turvallisuusneuvoston salin eli niin sanotun Norjalaisen huoneen seinÀÀ koristava Per Krogh‘in maalaus, joka kuvaa feenixlintua symboloiden siten toisesta maailmansodasta toipuvaa maailmaa. Kuvaa klikkaamalla pÀÀset nĂ€kemÀÀn siitĂ€ suuremman version.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.