Kirkko ja kaupunki -lehdelle vuoden 2020 rauhanpalkinto

Oheisessa kuvassa Kirkko ja kaupunki -lehden pÀÀtoimittaja Jaakko HeinimÀki vastaanottaa Suomen Kristillisen Rauhanliikkeen vuoden 2020 rauhanpalkinnon SKR:n hallituksen puheenjohtaja Jussi Ojalalta ja hallituksen jÀsen Risto Pontelalta. Palkinto myönnettiin kiitokseksi laadukkaasta ja rakentavasta journalismista.
Suomen kristillinen rauhanliike on ilolla seurannut, kuinka Kirkko ja kaupunki -lehti on hyvÀllÀ journalismilla kantanut kortensa kehoon entistÀ inklusiivisemman ja totuutta arvostavan yhteiskunnan puolesta. LÀmpimÀt onnittelut! Kuvan otti yhdistyksemme jÀsen Heikki JÀÀskelÀinen.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.