Siviilien tappamisen täytyy loppua Gazassa

Todistamme Gazassa katastrofaalista moraalista, inhimillistä ja
kansainvälisen oikeuden epäonnistumista. Gazan siviiliväestöä ei saa pitää vastuullisena terroristijärjestö Hamasin päätöksistä, joihin
Israel vetoaa jatkaessaan sotatoimiaan. Israel täytyy saada lopettamaan siviiliväestöön, naisiin ja lapsiin kohdistuvat iskut. Kansainvälisen yhteisön tulee vaatia vastuuseen ne Israelin tahot, jotka ovat päättämässä ihmisten ja infrastruktuurin tuhoamisesta. Kansainvälisen yhteisön tulee myös saattaa vastuuseen Hamasin hirvittävään terroristihyökkäykseen osallistuneet. Juuri tällä hetkellä Suomen tulee yhdessä muun kansainvälisen yhteisön kanssa kiireellisesti korottaa ääntään ja vaatia siviiliväestön välitöntä suojelua Gazassa, sekä paluuta kahden valtion mallin perusteiden rakentamiseen.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.