Rauhanpalkinto Juha Sokalle

Suomen kristillinen rauhanliike (SKR) on päättänyt antaa vuoden 2024 rauhanpalkintonsa Juha Sokalle.

SKR tahtoo rauhanpalkinnollaan tunnustaa Juha Sokan esimerkillisen toiminnan syrjintää vastaan sekä hänen periksiantamattoman päättäväisyyden työskennellä myös jääkiekkopiireissä esiintyvää rakenteellista rasismia vastaan.

‚ÄĚJuha Sokka on toiminnallaan osoittanut t√§ysin poikkeuksellisesta arvojohtajuutta tilanteessa, jossa moni olisi nostanut k√§det pystyyn. H√§n on n√§ytt√§nyt, ett√§ syrjint√§ ei kuulu j√§√§kiekkoon. Samalla Sokka on todistanut, ett√§ sitke√§ syrjinn√§n vastainen ty√∂ kantaa hedelm√§√§‚ÄĚ, sanoo SKR:n hallituksen puheenjohtaja Jussi Ojala.

Rasismi syö yhteiskuntaamme sisältä päin, se rapauttaa keskinäistä luottamustamme ja uhkaa yhteiskuntarauhaamme. SKR korostaa kuinka tärkeää on, että opettaja ja jääkiekkovalmentaja Juha Sokka on antanut kasvonsa syrjinnän vastaiselle työlle. Tämä on erityisen tärkeää lasten ja nuorten parissa.

Lisätietoja:

Jussi Ojala
jussi.ojala@kristillinenrauhanliike.fi, 050 352 6536 https://www.kristillinenrauhanliike.fi

Juha Sokka
juha.sokka@gmail.com, 040 531 5049

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.