Suomen kristillisen rauhanliikkeen vuoden 2011 rauhanpalkinnon luovutus Iceheartsille ja Ilkka Turkalle

Paikka ja aika: Tikkurilan urheilutalolla (Läntinen Valkoisenlähteentie 52–54, 01300 Vantaa) salibandyliigan ottelussa AC HaKi – TPS sunnuntaina 30.1.2011. Ottelu alkaa klo 17.00 ja palkinto luovutetaan ensimmäisellä erätauolla noin klo 17.30.

Taustaa: Suomen kristillisen rauhanliikkeen tarkoituksena on edistää yhteiskunnallista vastuuta ja toimintaa rauhan ja oikeudenmukaisuuden toteutumiseksi. Palkinnon rovasti Ilkka Turkalle ja Iceheartsille luovuttaa Rauhanliikkeen hallituksen puheenjohtaja Risto Pontela ja hallituksen jäsen Piretta Pietilä.

”Iceheartsin ideana on kasvattaa lapsesta itseensä luottava, toiset huomioon ottava joukkueen jäsen. Mallia voi soveltaa laajemminkin yhteiskunnassa. Suomessa kaikilla halukkailla pitää olla mahdollisuus täysivaltaiseen osallistumiseen yhteiskunnassa ja työelämässä”, toteaa Suomen kristillisen rauhanliikkeen puheenjohtaja Risto Pontela.

AC HaKi on Icehearts 00-01 salibandyjoukkueen kummijoukkue ja tärkeä yhteystyökumppani harrastuksen tukijana. Siksi on luontevaa ja hienoa, että rauhanpalkinto jaetaan AC HaKin liigaottelun yhteydessä.

Haastattelut: Palkinnon luovuttamisen jälkeen mahdollisuus haastatteluun

Lisätietoja: Teemu Vartiamäki, 040 5926122, teemu.vartiamaki[at]icehearts.fi, www.icehearts.fi

Leave a comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.