Tervetuloa vuosikokoukseen ke 11.5.

LÀmpimÀsti tervetuloa Suomen kristillisen rauhanliikkeen vuosikokoukseen keskiviikkona 11.5.2011 klo 17.30 Helsingin Tuomiokirkkoseurakunnan kokoushuoneeseen osoitteeseen Meritullintori 3, 2 krs, Helsinki.

Kokouksessa kÀsitellÀÀn vuosikokouksen sÀÀntömÀÀrÀiset asiat, eli pÀÀtetÀÀn tulevan hallituksen kokoonpanosta, hyvÀksytÀÀn viime vuoden toimintakertomus, kuluvan vuoden toimintasuunnitelma jne. Hallitus tulee ehdottamaan jÀsenmaksun pitÀmistÀ ennallaan. Kokouksen jÀlkeen pidetÀÀn keskustelutilaisuus, jossa Suomen kristillisen rauhanliikkeen vuoden 2011 rauhanpalkinnon saanut Ilkka Turkka esittelee Iceheartsin toimintaa.

Suomen kristillisen rauhanliikkeen pÀÀtapahtuman, Loviisan rauhanfoorumin, valmistelut etenevÀt suunnitellusti. Tulevan kesÀn ohjelma on nÀhtÀvillÀ rauhanfoorumin kotisivuilla osoitteessa
http://www.rauhanfoorumi.fi/ohjelma-2011. PÀÀseminaarin aiheeksi olemme valinneet YK:n ja rauhanvÀlityksen, ja asiaa tullaan tarkastelemaan Pohjois-Afrikan nÀkökulmasta. Uutena osana rauhanfoorumia on tiedossa mm. viikon kestÀvÀ rauhantutkimuksen peruskurssi ja Loviisan Laulujuhlat, jossa 1800 -luvun lopussa Loviisaan rantautunutta ilon ja yhteenkuuluvaisuuden laulujuhlaperinnettÀ herÀtellÀÀn henkiin ja kehitetÀÀn edelleen rauhanfoorumin hengessÀ monikulttuuriseen suuntaan.

Muistathan maksaa vuoden 2011 jÀsenmaksun! TÀssÀ maksutiedot:

Saaja: Suomen kristillinen rauhanliike
Tilinumero: Sampo 800012-1660371
Viitenumero: 20006
Summa: henkilöjĂ€seneltĂ€ 17,00 €

Parhain terveisin,

Suomen kristillisen rauhanliikkeen hallitus,

Risto Pontela, puheenjohtaja
040 557 3 592
risto.pontela@luukku.com

Timo Virtala, Loviisan rauhanfoorumin pÀÀsihteeri
045 784 055 74
timo@virtala.com

Piretta PietilÀ
piretta.pietila@gmail.com

Veli-Matti Hynninen
veli-matti.hynninen@kolumbus.fi

(Photo by * cris *. Some rights reserved.)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.