Tervetuloa vuosikokoukseen ke 11.5.

Lämpimästi tervetuloa Suomen kristillisen rauhanliikkeen vuosikokoukseen keskiviikkona 11.5.2011 klo 17.30 Helsingin Tuomiokirkkoseurakunnan kokoushuoneeseen osoitteeseen Meritullintori 3, 2 krs, Helsinki.

Kokouksessa käsitellään vuosikokouksen sääntömääräiset asiat, eli päätetään tulevan hallituksen kokoonpanosta, hyväksytään viime vuoden toimintakertomus, kuluvan vuoden toimintasuunnitelma jne. Hallitus tulee ehdottamaan jäsenmaksun pitämistä ennallaan. Kokouksen jälkeen pidetään keskustelutilaisuus, jossa Suomen kristillisen rauhanliikkeen vuoden 2011 rauhanpalkinnon saanut Ilkka Turkka esittelee Iceheartsin toimintaa.

Suomen kristillisen rauhanliikkeen päätapahtuman, Loviisan rauhanfoorumin, valmistelut etenevät suunnitellusti. Tulevan kesän ohjelma on nähtävillä rauhanfoorumin kotisivuilla osoitteessa
http://www.rauhanfoorumi.fi/ohjelma-2011. Pääseminaarin aiheeksi olemme valinneet YK:n ja rauhanvälityksen, ja asiaa tullaan tarkastelemaan Pohjois-Afrikan näkökulmasta. Uutena osana rauhanfoorumia on tiedossa mm. viikon kestävä rauhantutkimuksen peruskurssi ja Loviisan Laulujuhlat, jossa 1800 -luvun lopussa Loviisaan rantautunutta ilon ja yhteenkuuluvaisuuden laulujuhlaperinnettä herätellään henkiin ja kehitetään edelleen rauhanfoorumin hengessä monikulttuuriseen suuntaan.

Muistathan maksaa vuoden 2011 jäsenmaksun! Tässä maksutiedot:

Saaja: Suomen kristillinen rauhanliike
Tilinumero: Sampo 800012-1660371
Viitenumero: 20006
Summa: henkil√∂j√§senelt√§ 17,00 ‚ā¨

Parhain terveisin,

Suomen kristillisen rauhanliikkeen hallitus,

Risto Pontela, puheenjohtaja
040 557 3 592
risto.pontela@luukku.com

Timo Virtala, Loviisan rauhanfoorumin pääsihteeri
045 784 055 74
timo@virtala.com

Piretta Pietilä
piretta.pietila@gmail.com

Veli-Matti Hynninen
veli-matti.hynninen@kolumbus.fi

(Photo by * cris *. Some rights reserved.)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.