Ehdota vuoden 2010 rauhanpalkinnon saajaa!

332373862_7625bbb755
Photo by Dean Phorbes (cc).

Suomen kristillinen rauhanliike julistaa rauhanpalkintonsa saajan ensi vuoden tammikuun ensimmäisenä päivänä. Kuka tai mikä taho on mielestäsi kuluvan vuoden aikana toiminut esimerkillisesti rauhan puolesta ja väkivaltaa vastaan? Rauhanpalkinnon saaja voi olla yhteisö tai yksilö, Suomessa tai ulkomailla. Voit ehdottaa palkinnoksi sopivaa henkilöä tai järjestöä tämän kirjoituksen kommenttikentässä tai lähettämällä ehdotuksesi sähköpostitse osoitteeseen info@kristillinenrauhanliike.fi.

1 comment

  1. Hyviä ehdokkaita ovat ainakin presidentti Evo Morales ja Johan Galtung. Kumpikaan ei ole saanut rauhan Nobelia, vaikka molemmat olisivat sen ansainneet.

    Evo Morales on luonut Boliviaan demokratian ja vakauden, parantanut koulutustasoa, intiaaniväestön asemaa ja terveydenhuoltoa.

    Johan Galtung on tieteellisen rauhantutkimuksen perustaja. Hän alkaa olla vanha mies, ja hänen elämäntyönsä palkitseminen alkaa olla jo ajankohtaista. Hänen soveltuvuutensa rauhanpalkinnon saajaksi ei ole ainakaan millään tavalla kyseenalaista.

    JR

Leave a comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.